Jak se dělají fritule, co patří do brodetu a čím dosáhnout nadýchaného masa do čevapčiči? Poradí vám nová kuchařka nazvaná S chutí Chorvatska. Napsala a vydala ji Lenka Svobodová. Autorka vás kromě samotných receptů provede také odlišnostmi kontinentální a přímořské kuchyně a seznámí se specialitami typickými pro jednotlivé chorvatské regiony. Celkem se podle její knihy můžete naučit připravovat až 90 pokrmů.

Lenka Svobodová vystudovala chorvatštinu v České republice i v Chorvatsku, kde také nějakou dobu žila. Novou kuchařku si můžete objednat na jejím webu S chutí Chorvatska.

Pár jídel si můžete uvařit také díky našim Receptům ze Středomoří

Už jste členy naší skupiny Milujeme Chorvatsko – diskusní fórum na Facebooku? Přidejte se  k nám a žádná důležitá informace vám neunikne.