V sobotu 29. května dorazí do Chorvatska první letošní vlak RegioJet s turisty z České republiky, Slovenska a Maďarska. K Jadranu jím míří majitel společnosti Radim Jančura doprovázený zástupci médií. Vlak by měl dorazit v 14.45 na nádraží ve Splitu.

RegioJet už prodal na všechny své chorvatské vlaky více než 30 tisíc jízdenek. Každý den se nyní prodává více než 1000 nových jízdenek.




Ceny jízdenek

Za jednosměrnou jízdenku RegioJetu včetně rezervace a všech služeb – pro cestu ve voze se sedačkami zaplatí cestující na trase do Rijeky v červnu od 490 korun, za jízdenku ve spacím voze pak od 790 korun. Na trase do Splitu pak ceny začínají na 890 Kč za sedačku a na 1090 Kč za cestu ve spacím voze.

Jízdenku je možné si zarezervovat přímo také do dalších míst na chorvatském pobřeží – návazné autobusové spoje pak ze stanic Rijeka, Split, Ogulin a Gračac obslouží všechny významné dovolenkové destinace na chorvatském pobřeží Jadranu. Novinkou pak budou návazné autobusové spoje do letovisek Kotor v Černé Hoře a Neum v Bosně a Hercegovině.