Makarská riviéra patří k nejkrásnějším částem jadranského pobřeží. Moc rád se tam každý rok vracím. Nejraději sem s rodinou jezdíme na jaře a na podzim, ale často zvolíme tohle místo i během hlavní letní sezóny.

Dnes mám pro vás tip na kemp, který jsem objevil letos v květnu. Pokud ještě nemáte jasno o letošním místě pobytu, tak pro vás může být kemp Milo Moje skvělou volbou. Najdete jej mezi obcemi Živogošće Blato a Drvenik. Leží na břehu Jadranu v sousedství botovicového háje. Ocení jej jak lidé přijíždějící s karavanem nebo camperem, tak i turisté dávající přednost mobilním domům. A kdo chce ještě více pohodlí, může si v tomto čtyřhvězdičkovém kempu pronajmout i apartmán.

Co jsme na kempu Milo Moje ocenili my? Krásný čistý mobilní domek jen pár metrů od pláže, který nám dal dostatek pohodlí a soukromí. Měl dvě ložnice, dvě koupelny a velmi dobře vybavenou kuchyni, kde kromě kvalitního nádobí nechyběla ani myčka. Pro rodinu s dětmi skvělá volba. Mobilní domek měl velkou terasu a kus pozemku. Na něm rostl velký strom stínící ve velkých vedrech stůl se židlemi pro obědy a večeře pod širým nebem.

Milo Moje

 Ke kempu patří velká slunná pláž, na které je pro každého obyvatele malého rodinného kempu dostatek místa. Oblázkovou pláž doplňuje betonové molo, které naši synové několik hodin denně využívali ke skákání do vody, zároveň u něj mohou kotvit motorové čluny. Pláž je dále vybavena velkými slunečníky a dostatkem lehátek pro zájemce. Kdo chce, může využít baru na pláži, nebo si zajít pár metrů do bistra v kemp. K vybavení patří také společná pračka a sušička.

Celý kemp je rodinného typu, je tichý a každý zde najde dostatek soukromí. I proto jej v době naší návštěvy obývalo několik starších párů oceňujících klid. Vše je nové nebo téměř nové, o kvalitu prostředí a jeho čistotu se personál průběžně stará a není mu co vytknout.

Pro nás bylo několik dní v kempu Milo Moje krásnou příležitostí odpočinout si od shonu a k relaxaci na krásné a tiché pláži.