Také v letošním roce vyjedou přes léto populární žluté vlaky RegioJet z České republiky do Chorvatska – do Rijeky a Splitu a v kombinaci s návaznými autobusovými spoji tak pokryjí prakticky všechny nejpopulárnější destinace na pobřeží Jaderského moře. Informovali jsme vás o tom v článku RegioJet bude znovu vypravovat vlaky do Chorvatska.

Dovolenkové balíčky a jízdenky je možné zakoupit i u Čedoku, zejména na pobočkách v Jihlavě a ve Žďáru nad Sázavou. Díky tomu, že vlaky budou nově zastavovat na Vysočině, mohou pohodlné a oblíbené vlakové spoje na Jadran pro svou dovolenou využít další klienti.

První vlak vyjede do Chorvatska už v pátek 3. června 2022, během června a v září budou spoje jezdit třikrát denně v každém směru, v červenci a srpnu pak dokonce každý den.

Trasa a časy

trasa RegioJet 1trasa RegioJet 2




„Stejně jako loni máme v prodeji zvýhodněné a oblíbené dovolenkové balíčky, které připravil Čedok ve spolupráci se společností RegioJet. Obsahují zvýhodněnou zpáteční jízdenku a ubytování v řadě míst na pobřeží Jadranu. Absolutní novinkou letošního roku jsou pak kombinace, které spojují komfortní jízdu vlakem do Splitu a na zpáteční cestě nabídne plavbu lodí po Jaderském a Středozemním moři. V nabídce jsou také dovolenkové pobyty v hlavním městě Chorvatska, Záhřebu,“ uvedl Aleš Ondrůj, obchodní ředitel Čedoku.

Nově v letošním roce zastaví spoje RegioJet do Chorvatska také v Havlíčkově Brodě a Žďáru nad Sázavou. Nabídnou tak přímou cestu na Jadran dovolenkářům z Vysočiny. Dovolenkové balíčky a také samostatné jízdenky je také možné zakoupit přímo na pobočkách Čedoku v Jihlavě a ve Žďáru nad Sázavou.

Na vlaky RegioJet do Chorvatska pak mohou cestující z Vysočiny pohodlně nastoupit buď v Havlíčkově Brodě, nebo ve Žďáru nad Sázavou. Kromě toho spoje budou zastavovat také v Praze na hlavním nádraží (výchozí a koncová stanice), v Kolíně, Brně-Židenicích, Brně hl. nádraží, Břeclavi a ve slovenské Bratislavě. V Chorvatsku pak budou spoje zastavovat kromě Rijeky a Splitu také v hlavním městě Záhřebu.

V Rijece a ve Splitu je stejně jako loni zajištěn garantovaný přestup na návazné autobusy do nejpopulárnějších dovolenkových destinací na celém jadranském pobřeží. Klienti Čedoku tak mají součástí balíčku zajištěný transfer do hotelů a zpět.

Kromě zvýhodněných dovolenkových balíčků kombinujících dovolenkový pobyt u Jadranu a zpáteční jízdenku na vlakem jsou na pobočkách Čedoku v prodeji i samostatné jízdenky na vlaky RegioJet do Chorvatska. Cestující mohou na kterékoli pobočce cestovní kanceláře Čedok, stejně jednoduše jako na pokladně na nádraží, pořídit kompletní portfolio jízdenek na spoje RegioJet – a to jak na vlakové, tak i autobusové spoje.

Už jste členy naší skupiny Milujeme Chorvatsko – diskusní fórum na Facebooku? Přidejte se  k nám a žádná důležitá informace vám neunikne.