Do konce března můžete podpořit propagační video Chorvatského turistického sdružení nazvané Ambasadoři chorvatského cestovního ruchu. Vystupuje v něm duo 2Cellos, ale také Luka Modrić, Mario Mandžukić, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Dean Lovren, Marin Čilić, Dario Šarić, Maksim Mrvica a Zrinka Cvitešić.

Video představuje zemi na pobřeží Jadranu coby atraktivní turistickou destinaci. Naši původní zprávu o jeho vzniku najdete zde.

Chorvatský klip měl premiéru loni v listopadu v Londýně. Nyní byl nominován v soutěži Travel Video Awards na cenu v podkategorii Best Video by a Tourism Organization.

Pro chorvatský klip můžete hlasovat zde kliknutím na tlačítko „vote“ (web pro vás bude chtít jméno a e-mailovou adresu kvůli registraci).




„Jsme hrdí, že bylo naše nejnovější propagační video, v němž účinkují celosvětově známé chorvatské hvězdy, ambasadoři chorvatského cestovního ruchu, nominováno na prestižní světové ocenění. Tato nominace pro nás představuje profesionální satisfakci, ale i důkaz naší kreativity a inovativních schopností, respektive potvrzení z oboru, že v Chorvatském turistickém sdružení vytváříme společně s partnery špičkový mezinárodně uznávaný propagační obsah,“ uvedl Kristjan Staničić z Chorvatského turistického sdružení.

Travel Video Awards

Travel Video Awards je organizace založená nezávislými filmaři a značkami z celého světa, která oceňuje inovativní a inspirativní videosnímky. Ceny jsou udělovány ve dvou hlavních kategoriích, respektive v kategorii určené dílům nezávislých autorů („Independent Track“), která je rozdělena do čtyř podkategorií, a v kategorii určené dílům, za nimiž stojí společnosti („Industry Track“), která je rozdělena do pěti podkategorií.

Online hlasování probíhá do pátku 31. března 2018, slavnostní udílení cen se bude konat 9. dubna 2018 v Las Vegas.